Profiel

"In order to be irreplaceable one must always be different". Coco Chanel

Over Yvoir

Als ik vrouwen zie stralen voor de spiegel ben ik blij met mijn vak.  Ook als ze vertellen dat kleding bijdraagt aan hun zelfvertrouwen en dat ze voor elke gelegenheid kledingsets kunnen afwisselen.    
Ik ben Yvonne Claassen, een Rotterdamse; no-nonsense, direct en to- the- point. Na 10 jaar ervaring als directiesecretaresse in het bedrijfsleven heb ik de overstap naar de detailhandel gemaakt.

Profiel

Een schat van 24 jaar aan waardevolle praktische stijlervaring in het midden- en hogere segment. Hier leerde ik mixen en matchen, vorm- en stofkeuze op uiteenlopende figuren toe te passen. Bij alle klantervaringen heeft persoonlijke aandacht en (zelf)vertrouwen voor mij centraal gestaan.
Ik laat jou ervaren dat imperfectie van je figuur en jezelf toch mooi kunnen kleden eenvoudig en creatief is op te lossen. Vol gedrevenheid zet ik mijn creativiteit en ervaring in voor jouw stralende verschijning. Na onderzoek en samenwerking met Hogeschool Rotterdam om een ‘Personal Styling Experience’ te realiseren voor klanten van een bekend modemerk, ben ik als professional met YVOIR gestart.      

Ik ben gek op mooie, ademende stoffen van goede kwaliteit, die aangenaam en zacht op de huid voelen. Functionaliteit en duurzaamheid vind ik belangrijk, net als de manier waarop en door wie het is vervaardigd met respect voor mens en natuur. Bij een Nederlandse modeketen kan ik je de beleving van een compleet en op kleur afgestemd kledingconcept als een cadeau aan jezelf laten ervaren.                                                                                                           

Mijn kracht zit in betrokkenheid, oog voor detail, en gevoel voor kleur en verhouding.
De website heb ik in zwart-wit uitgevoerd om je te laten zien hoe kleur van invloed is op jou. Vakkennis, oprechtheid en loyaliteit worden door mijn klanten als prettig ervaren. Ik adviseerde Neelie Kroes, Mabel Wisse Smit, Saskia Warnaar (zakenvrouw 2018) en leden van de 1e en 2e kamer. 

Naast het werk, ondersteun ik vrijwilligersorganisatie ‘Dress for Succes’ om daar werkzoekenden bij het kleedproces te helpen om stijlvol gekleed te kunnen solliciteren. Voor mij zijn lezen en reizen fijne inspiratiebronnen. Ook wandel ik graag in de natuur of loop hard.

     Elegance: When the inside is as beautiful as the outsite’  Coco Chanel 

Gun jij jezelf ook een persoonlijk (online) stijladvies?   

"In order to be irreplaceable one must always be different". Coco Chanel

Neem contact op